• Allt vårt THCP, HHCO och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCP och HHCO Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

Ypsilos Engångsvape - Cool Mint

Ypsilos Engångsvape - Cool Mint. Engångsvape med nikotin från Ypsilos. Snygg och elegant med massor av smak. Batterikapacitet på 550 mAh för en säker vapning un

  • 99 kr
  • 79 kr
I lager.

Ypsilos Engångsvape - Cool Mint | 600 bloss

Gör dig redo att uppleva den uppfriskande smaken av mint med Ypsilos Engångsvape. Denna bekväma och enkla enhet är utformad för att ge dig en mjuk och tillfredsställande vapingupplevelse, allt i en kompakt och portabel förpackning.

En av de imponerande funktionerna hos Ypsilos är dess imponerande batterikapacitet. Med ett kraftfullt batteri på 550mAh kan du njuta av längre vapesessioner utan att behöva oroa dig för att batteriet tar slut. Detta säkerställer att du kan njuta av den läckra mintsmaken under en längre tid och tillfredsställa dina begär vid varje bloss.
När det gäller nikotinstyrka erbjuder Ypsilos en tillfredsställande kick med 20mg/ml eller 2% nikotin. Detta gör det möjligt för dig att njuta av en mjuk och tillfredsställande vaping, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna vapers. Oavsett om du letar efter en stark nikotinkick eller helt enkelt njuter av en mild kick, så har Ypsilos något för dig.

Med Ypsilos har du ett brett utbud av alternativ för att passa dina smakpreferenser. Välj bland ett urval av 8 lockande smaker som noggrant är utformade för att leverera en explosion av härliga sensationer med varje inhalering. 

Specifikationer:
- Bloss: Ca 600
- Batterikapacitet: 550mAh
- Nikotin: 20mg/ml | 2% nikotin
- 8 smaker


Obs!
Giftig vid förtäring. Kan orsaka allergisk reaktion. Håll utom räckvidd för barn och djur. Rekommenderas ej för gravida eller ammande


Ypsilos Engångsvape - Mango Ice

99 kr 79 kr

Ypsilos Engångsvape - Jordgubb

99 kr 79 kr

Ypsilos Engångsvape - Tiger Blood

99 kr 79 kr