• Utkörning - Ons, Tors & Sön 18.30-21 / Fre-Lör 18.30-00
Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Expressleverans Stockholm / Postnord - HHC Fri frakt över 400 SEK

Fastgas

Fastgas-märket är populärt på fest och evenemang där det används för att ge en känsla av eufori och avslappning. Det används även som smärtstillande medel vid tandvård och andra medicinska procedurer.

Lustgas, också känt som nitrous oxide, är ett berusningsmedel som ofta används i form av gas. Det är en icke-toxisk gas som kan ge en känsla av eufori och avslappning. Det är vanligtvis säkert att använda i små mängder, men det finns vissa risker om det används i större mängder eller under längre tid.Det är viktigt att notera att det är olagligt att använda lustgas som berusningsmedel i vissa länder och regioner, och det kan också vara förbjudet att sälja eller besitta det utan tillstånd.Det rekommenderas att man endast använder lustgas under övervakning av en läkare eller en annan vårdpersonal och att man undvikar att använda det i höga doser eller under lång tid.


Fastgas 640g

Vår användarvänliga engångscylinder för lustgas är den enklaste att använda för att skapa den perfekta vispgrädden eller skum för drycker. Cylindern har en kapacitet på 640 gram nitrousoxid. Lustgasen är av europeiskt ursprung, har en renhetsgrad på 99% och är märkt E942 matklass vilket gör den säker för förtäring. Cylindern kan användas tillsammans med en tryckregulator för att försäkra att rätt mängd nitrousoxid används. Följer europeiska regler och förordningar. Engångscylindrar gjorda av rostfritt stål. Förbättrade cylindrar som garanterar full kapacitet.


Direkt från Fastgas

Sedan 2018 har vi som ett litet team med endast fem personer satt som mål att ta över nitrousoxidmarknaden. Under de kommande 5 åren har vi byggt ut vårt team till över 200+ anställda och gått från att endast betjäna en liten marknad till att erbjuda våra produkter i över 40 olika länder på tre olika kontinenter. 2022 har vi vuxit till en av de största världsomspännande distributörerna av nitrousoxid, helium och koldioxid både för konsumenter och företag-till-företagsmarknaden.