Nyheter

Visar alla 8 resultat

Vi arbetar ständigt på att ta in nya THCB och THCH produkter och här kommer ni att hitta de produkter som vi för tillfället har köpt in eller inväntar leverans på. Produkterna dyker upp här högst 2 veckor före försäljningsstart. Vi har samarbete med vad vi anser vara Europas bästa THCB och THCH-producenter, vilket kommer bredda vårt sortiment enormt men också sänka priserna på vårt utbud av THCH-produkter. Utöver THCH vapes och gummies och THCB vapes, godis, hasch och buds så planerar vi även att ta in produkter innehållandes cannabinoiderna CBD, CBG, THCv m.fl. Titta in här då och då för att se vad för spännande hampaprodukter vi har på ingång!

Här lägger vi även in pågående rabatter, rea och utförsäljningar med massor av bra priser! Håll utkik!

Just nu 50% rabatt på alla produkter med rabattkoden 50OFF!! Passa på att köpa högkvalitativt THCH och THCJD billigast i Sverige!

 

Ny
från 249 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
-20%
Ny
Slut i lager
Det ursprungliga priset var: 99 kr.Det nuvarande priset är: 79 kr.
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan


Användningen av THCB och THCH har fått ökad uppmärksamhet, och med goda skäl. Dessa cannabinoider, likt THCP, utmanar konventionerna och erbjuder användare nya möjligheter inom cannabisvärlden. Låt oss utforska de unika egenskaperna hos THCB och THCH och hur de kan förändra vårt synsätt på cannabis.THCB: Den Potenta Utmanaren till THC: THCB, även känt som delta-9 tetrahydrocannabinol, har snabbt blivit en stjärna på den cannabinoida scenen. Liknande THC i struktur, men med en påtagligt högre potens, har THCB fångat intresset hos erfarna användare och de med hög tolerans för THC. Forskning indikerar att THCB har en liknande påverkan på det endocannabinoida systemet som THC, med huvudsaklig påverkan på CB1- och CB2-receptorerna i hjärnan. Studier visar även att THCB har en starkare bindningsaffinitet till CB1-receptorerna jämfört med THC, vilket gör den till en spännande utmanare.THCH: Den Milda Psykoaktiviteten: THCH, eller tetrahydrocannabihexol, är en nykomling med rykte om sig att erbjuda mildare, men psykoaktiva effekter. Med en sidokedja bestående av sex kolatomer, i motsats till de vanliga fem, sticker THCH ut bland cannabinoiderna. Upptäckt så sent som år 2020, har THCH snabbt blivit populär för sin extremt höga potens och intensiva effekter jämfört med traditionellt THC.Produkter som innehåller THCH, särskilt i form av destillat, har rykte om sig att leverera kraftfulla euforiska upplevelser och en avslappnande effekt på kroppen. Balanserad mellan det traditionella THC och den mer psykoaktiva THCP, erbjuder THCH användare en unik och stimulerande upplevelse. Med rapporter om känslor som glädje, eufori, avslappning och smärtlindring har THCH blivit ett populärt val bland dem som söker något utöver det vanliga.Sammanfattningsvis erbjuder THCB och THCH spännande möjligheter för erfarna användare som söker nya dimensioner av cannabisupplevelser. För den som vill utforska dessa cannabinoider rekommenderas att välja pålitliga producenter och vara medveten om gällande lagar och regler. Vid frågor eller funderingar om THCB, THCH eller andra produkter är du välkommen att kontakta oss för mer information och vägledning.På vår hemsida hittar du också de senaste nyheterna om hur dessa cannabinoider används i olika cannabisprodukter, inklusive vapes, gummies och traditionella hasch och buds. Vi delar också tips om ansvarsfull användning och länkar till kvalificerade experter och resurser som kan hjälpa dig att utforska dessa nya föreningar på ett säkert och informativt sätt.Oavsett om du är en erfaren cannabisentusiast eller ny till detta spännande område, är vår hemsida din källa för de senaste nyheterna och rönen om THCB, THCH, THCJD och andra cannabinoider. Utforska framtiden för cannabis med oss och fördjupa dig i en värld av innovation och möjligheter.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.