• Allt vårt THCP, HHCO och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCP och HHCO Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

E-cigg med nikotin

E-cigaretter, som även kallas ecigg eller vape har blivit ett vanligt alternativ till traditionella cigaretter med tobak. I vårt sortiment hittar ni varumärken främst från varumärket Ypsilos. Detta märke är världserkända för ecigg som alltid levererar högkvalitativa produkter för att alla i ledet ska känna sig trygga med varorna. Vi säljer ecigg med nikotin till hela Sverige och alla våra produkter testas utförligt innan dem skickas hem till dig. Precis som våra övriga produkter så är e-cigg helt lagliga att bruka, köpa och sälja i Sverige.

Ypsilos har även THCP vape i sitt sortiment som ni också hittar i våran butik, dessa gör dem i 6 olika dofter så som White widow och Berry Cake. 

Ypsilos Engångsvape - Vattenmelon

99 kr 89 kr

Ypsilos Engångsvape - Jordgubb

99 kr 89 kr

Ypsilos Engångsvape - Tiger Blood

99 kr 89 kr

Ypsilos Engångsvape - Blue Razz

99 kr 89 kr

Ypsilos Engångsvape - Cool Mint

99 kr 89 kr

Ypsilos Engångsvape - Mango Ice

99 kr 89 kr

Ecigg, elcigg eller elektroniska cigaretter, är en typ av personligt ångande enhet (PV) som används för att simulera känslan av att röka. De använder sig av ett batteri för att värma upp en vätska som innehåller nikotin och/eller andra smakämnen, som skapar en ånga som kan andas in. E-cigg är vanligtvis små och handhållna, och kan se ut som riktiga cigaretter eller andra former. De har på senare tid blivit vanligare som ett alternativ till rökning eftersom de anses vara mindre skadliga för hälsan än riktiga cigaretter. Ypsilos ecigg är snygga och behändiga, är diskreta och lätt rökta. Du får ett bra bloss utan att ens försöka, du behöver aldrig oroa dig för nästa nikotinsug med våran ecigg.