Tillbehör

Nu har vi tagit in roliga saker! Tillbehör för ditt THCH, THCB och THCJD. Vi har flera produkter från det välkända märket RAWbland annat säljer vi rullpapper, grinders, tips och brickor från detta coola märket. RAW är mest kända för sitt rullpapper eller rizla som det kan kallas, dem tillverkar flera produkter för just röktillbehör.
RAW-papper utmärker sig med sin naturliga sammansättning av pappers- och hampafibrer, utan tillsatser, vilket ger dem den karaktäristiska bruna färgen. Vattenstämpeln i sicksack-mönster förhindrar effektivt olja och tjära från att nå filtret och främjar en jämn förbränning. Dessa rullpapper är 100% fria från klorin, GMO, gluten och animaliska produkter, vilket gör dem lämpliga för veganer. Dessutom tillverkas pappret i fabriker som drivs av vindkraft, vilket visar ett engagemang för miljövänlighet. En kort och hälsosam lösning för de som uppskattar rullningskonsten med omtanke om både naturen och hälsan.

Vi har även vågar, grinders, 510/810 batterier och ambitionen är att utöka detta sortimentet med fler roliga saker. Kom gärna med tips!

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

RAW-papper utgör en unik och miljövänlig upplevelse för rullningsentusiaster. Varje ark av RAW-papper är sammansatt av en noggrant avvägd blandning av pappers- och hampafibrer, och desto viktigare, helt utan tillsatser. Det är denna ursprungliga sammansättning som ger pappret dess karakteristiska bruna färg och en autentisk känsla för dem som uppskattar det råa och naturliga.En framstående egenskap hos RAW-papper är dess sicksack-mönstrade vattenstämpel. Den här unika detaljen tjänar ett dubbelt syfte. Å ena sidan motverkar den effektivt att olja och tjära dras ner mot filtret, vilket ger en renare rökningsupplevelse. Å andra sidan främjar den en jämnare förbränning av pappret, vilket ger användaren en smidigare och mer tillfredsställande rullningsupplevelse.Det är värt att notera att RAW:s engagemang för hälsa och miljö sträcker sig till papprets sammansättning. Dessa rullpapper är uteslutande tillverkade utan klorin, GMO, gluten och animaliska produkter, vilket gör dem välkomna för veganer och de som prioriterar ett hälsosamt alternativ.Miljövänliga insatser är också en del av RAW:s identitet. Tillverkningen av dessa papper sker i fabriker som drivs helt och hållet av vindkraft, vilket minimerar den ekologiska fotavtrycket och stöder övergången till förnybar energi. Genom att välja RAW-papper väljer man inte bara en autentisk och njutbar rullningsupplevelse utan också en hållbar och miljövänlig produkt.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.