VI uppmanar till diskurs kring cannabinoid och HHC handel

Vi uppmanar till diskurs kring cannabinoid och HHC-handel

Folkhälsomyndigheten har sedan en månad inlett en utredning kring huruvida HHC innebär fara för människor. Vid samma tidpunkt är FHM explicita kring att deras vetskap om Hexahydrocannabinol är kraftfullt begränsad, och att det innebär TID innan dem kan uttala sig överhuvudtaget om detta innebär fara för människor.

Hör och häpna går FHM ut (efter en ynka månad) – med att HHC skall klassificeras som narkotika och ytterligare en cannabinoid kan slitas ifrån den vita marknaden och något vanliga hederliga svenska medborgare visat utbrett intresse till.

Återigen har vi hamnat i det läge och den relation Sveriges beslutsfattare alltid haft till cannabis – ett totalt förbud utan diskurs eller dialog kring huruvida man ska legalisera, avkriminalisera eller för den delen på ett kontrollerat vis fasa in Cannabis på den svenska marknaden.

Vad blir dem direkta konsekvenserna när något tas ifrån den vita handeln, där kompetenta och seriösa entreprenörer som bedriver en legal och seriös agenda – kring i detta fall cannabinoider? Svaret är enkelt! Svarta marknaden och dem kriminella verksamheter berikas återigen.

Varför utnyttjar Sveriges regering inte den entreprenöriella kompetens som finns? Varför utnyttjar man inte teknik som kan leda till en seriös och hälsosam handel kring cannabinoider? En kontrollerad och trygg infasning av en cannabinoid som för en svensk regering borde vara högst önskvärd.

Vi är ett svenskt Techbolag som har bred erfarenhet kring marknadsplattformer, E-handel, innovationer inom Food Tech bland mycket annat. Vi vet vilka våra kunder är och vilka fördelar våra produkter bidrar med. Vi har enbart en god agenda för att vi dels vet att det är en produkt som folk efterfrågar och en bransch vi vill vara med och se växa fram.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.