Återblick och framtid   HHC och THCH

Återblick och framtid – HHC och THCH

Tjena gänget!

Nu är vi tillbaka här igen! Tänkte dra en liten recap på hur senaste året sett ut och hur det kan tänkas se ut i framtiden. Framförallt om HHC, där allt startade, till nu när flera cannabinoider blir olagliga i snabb takt som THCH och THCB.

Om vi ska börja med HHC, en riktig trotjänare som var enligt mig och oss det absolut bästa alternativet. Fungerade bra, hade används mycket innan och det fanns gedigen forskning (allt är relativt). Men sen kom staterna och förstörde det roliga, snabbt in på sommaren -23 kom domen om att HHC ska bli olagligt, vilket många tyckte var tråkigt såklart. Men lika snabbt kom THCP, som var lite väl stark och ihållande, fick aldrig riktigt till en bra olja, varken för gummies eller vape. Den var mindre efterforskad på men endå en bra naturlig cannabinoid.

Det vi sett i efterhand angående THCP är den brutala påverkan den haft på dem cannabinoida receptorerna som CB1 och CB2 i kroppen, THCP har byggt upp ”toleransen” något otroligt hos människor som använt detta.

Så bytet från THCP till THCH har inte varit helt lätt, folket vill bara ha starkare!! Och bryr sig tyvärr mindre om påverkan på kroppen. Bytet var lite som att börja snusa Kronan, till Siberia och tillbaka till General (Kanske inte alla som fattar den:P).

Och vid bytet från THCP till THCH trodde vi att THCH med THCB skulle vara det absolut bästa valet då vi testar allt själva och denna blandning är så nära äkta vara vi varit med om. Vi har fått blandad reaktion, vissa älskar det och vissa hatar de. Och den enda kritiken är att det är för svagt, vilket vi inte håller med om..

THCH och THCB är den absolut bästa blandningen vi testat, men vi har förstått att vi måste följa marknaden och den vill ha starkare och billigare. Så vi jobbar du för att få slut på THCB vapes och byta över till THCH.
I detta vill jag också påpeka att många av cannabinoiderna som säljs idag i andra butiker är direkt farliga, otestade och ostuderade ämnen som vi uppmanar stor försiktighet kring.

Några av dessa är CB9, THCPO, HHCP och HHCPO. Det finns en anledning till varför vi inte säljer dem.

Allt för oss, mic drop, out

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.