Är analoga cannabinoider likt THCPO säkra

Är analoga cannabinoider likt THCPO säkra? – LD

Den stora frågan, är det säkert med exempelvis THCP-O eller andra syntetiska cannabinoider?

THCPO är förkortningen för Tetrahydrocannabiphorol, en kemisk förening som tillhör cannabinoidfamiljen. Det är en relativt nyupptäckt förening och det finns fortfarande mycket att lära om dess egenskaper och eventuella effekter. THCPO anses vara en potent agonist för cannabinoidreceptorer, vilket innebär att den kan interagera med dem på ett sätt som påverkar kroppens cannabinoidsystem. Forskning om THCPO och dess potentiella medicinska användning pågår, men mer forskning behövs för att fullt ut förstå dess effekter och eventuella användningsområden.

I nuläget finns många analoga (helsyntetiska) cannabinoider på marknaden. Exempelvis HHCH, H4CBD, THCPO m.fl. Skillnaden mellan dessa och fytocannabinoider (naturliga som syntetiserats) är att fytocannabinoider ALLTID finns naturligt i plantan. Detta betyder i sitt led att du som kund hade fått i dig dessa cannabinoider i mindre mängder OM du brukat vanligt organiskt cannabis. Av den anledningen väljer vi på LD att enbart sälja er fytocannabinoider.

Vi kan stå bakom vad vi säljer och vi vet att det inte kan skada någon i större omfång än vad som studerats i den konventionella hampaplantan. Så vad tycker vi att du som konsument ska göra? Ja, det är helt upp dig. Det kan vara så syntetiska cannabinoider är helt harmlösa, men det kan även vara så att de är farliga i det långa loppet. Vi står dock kvar vid vad vi alltid sagt: enbart fytocannabinoider!

Köp dina säkra, naturliga cannabinoider hos oss, exempelvis THCH

Allt gott!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.