Hur väljer vi våra cannabinoider

Hur väljer vi våra cannabinoider?

Hola bloggen,

Texten nedan är rent spekulativ och fiktionell *wink wink*.

Nu när det är sista dagen då vi säljer THCP och HHCO så tänkte vi att det kunde vara bra att sammanfatta det föregående året då så kallade alt-noids fullkomligt exploderade på den svenska marknaden. Vi på LD upptäckte HHC under tidiga 2022 och hoppade på tåget efter att själva ha testat och blivit övertygade.

De första frågorna efter att ha upplevt hur effektivt det är var: Hur pass naturligt är detta, hur kan det påverka kroppen och vad är den kemiska sammansättningen bortsett från molekylen ifråga. Efter att ha gått igenom hela produktionsprocessen själva så insåg vi att HHC med absolut största sannolikhet var moraliskt OK att sälja. Produkten är effektiv och de potentiella bieffekterna minimala.

Tråkigt nog förbjöds HHC som vi alla redan vet. Många hoppades på att THCP skulle vara motsvarigheten, eller ännu bättre. Ärligt talat har feedbacken varit långt över förväntan. Jag som skriver det här är inget fan av THCP. Dels binder molekylen så pass hårt att toleransökningen är ett verkligt problem för många användare, men halveringstiden är så pass lång att den ofta är obrukbar. Vem vill åtnjuta en puff eller fem på kvällen för att vakna nästa dag mer stekt än man somnade? Tydligen många eftersom vi kraftigt växer fortfarande. Och det är jag glad för!

Med det sagt, så har jag goda nyheter. Vi har scoutat Europa efter hampa med goda cannabinoider hela året. Allt som går att puffa på har puffats på. För oss blev svaret ett holländskt bolag som fokuserar på medicinsk cannabis. Deras sofistikerade tillverkningsprocess och högkvalitativa råvaror resulterar i vad vi tycker är det bästa destillatet vi har provat.

Mixen vi kör med är ett destillat på 9% THCH och 6% THCB. Vi har 8% av de finaste terpenerna från Kalifornien och en smak-kombo som exklusivt tillverkas för oss. Samt en ny strain på ingång: Vår egna White Widow. Who gives a shit tänker vissa? Och när man vill bli stekt för en liten peng och risk, så duger vad som! Men grejen är den att det spelar roll. Om ni ska köpa något som potentiellt ska brukas, rätt ofta, så måste man tänka på vad det är i produkterna.

Vi står därför fast vid att fortsatt enbart sälja cannabinoider som NATURLIGT finns i plantan, oavsett mängd, som sen syntetiserats på ett av Europas bästa labb. Därför kommer ni inte att hitta följande hel- och halvsyntetiska cannabinoider hos oss:

-HHCH
-10-OH-HHC
-CB9
-H4CBD
-THCPO

Vill du ändå bruka dessa cannabinoider så finns det ett dussintal shoppar som säljer det. Men vi kommer fortsatt att fokusera på naturliga och säkra produkter under en lång tid framåt!

/Gänget på LD

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.