THCB   Den perfekta cannabinoiden

THCB – Den perfekta cannabinoiden?

Tjena gänget!

Här har vi ännu en cannabinoid vi tänkte introducera för er! Nämligen THCB, enligt efterforskning och flera tester är denna som en kusin till THCV med påstådda hungerdämpande effekter men också väldigt lik THCP med sina påstådda stimulerande effekter. Ofta kan ett kortare rus i jämförelse med THC kan upplevas vilket kan vara smidigt under sommardagarna (Eller dessa j*vla vinter”dagar”)

Här kommer en mer politiskt korrekt sammanfattning och förklaring om vad THCB är:

När folk talar om cannabinoider är det oftast THC och CBD som kommer upp först. Men det finns en hel symfoni av cannabinoider i hampa-plantan, och en mindre känd medlem är THCB eller tetrahydrocannabutol.

THCB har ökat i popularitet det senaste året i framförallt USA, man kan även se THCB på den Europeiska marknaden.

Vad är THCB?

  • THCB, eller tetrahydrocannabutol, är en spårbar cannabinoid som utgör mindre än 1% av cannabisplantan. Den upptäcktes 2019 tillsammans med tetrahydrocannabiphorol (THC-P).
  • Kemiskt sett liknar THCB THC, men har en kortare sidokedja. Det tros ha liknande potens som vanligt delta-9 THC.
  • På grund av sin höga potens rekommenderas inte THCB för nybörjare inom cannabisvärlden. Försiktig användning är viktigt på grund av dess potentiella psykologiska påverkan.
  • Forskningen om THCB är fortfarande i ett tidigt skede, och fler studier krävs för att fullt ut förstå dess effekter.

Hur känns THCB?

  • THCB kan producera liknande psykoaktiva effekter som THC, THCP eller THCV.
  • Användare rapporterar en uppiggande cerebral hög och en känsla av avslappning. Potentiella smärtlindrande effekter har också observerats.
  • För att undvika överväldigande effekter rekommenderas en långsam och försiktig inställning till användning.

Sammanfattningen är att THCB är en relativ nykomling i cannabinoidfamiljen, och dess popularitet ökar snabbt. Det är dock viktigt att närma sig THCB med försiktighet på grund av dess potenta och psykoaktiva natur. För dem som är intresserade av THCB är det avgörande att välja högkvalitativa produkter från pålitliga källor som erbjuder transparent information och tredjeparts laboratorieresultat.

Allt för mig! Hadé

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.