• Utkörning - Ons, Tors & Sön 18.30-21 / Fre-Lör 18.30-00
Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Expressleverans Stockholm / Postnord - HHC Fri frakt över 400 SEK

HHC Vape, Gummies, Olja och carts


Letar du efter HHC i Sverige? Vi säljer HHC VapeGummiesVape-batteriCartridges och olja till låga priser och snabba leveranser i hela Sverige!

Samtliga leverantörer personligen handplockats för att kunna garantera våra kunders önskemål och förväntningar. Dessa är Europa-etablerade märken för HHC-berikade produkter och levererar alltid högkvalitativa kundupplevelser så att ni ska känna er trygga och nöjda. Samtliga av våra produkter har gått igenom utförliga och noggranna tester för att ni som kunder vet precis vad det är ni köper. Våra produkter är helt lagliga att köpa, sälja och inneha i Sverige och övriga Europa. Skulle det finnas HHC, CBD eller andra cannabinoida produkter som ni velat se i vårt sortiment - hör gärna av er så försöker vi bredda vårt befintliga utbud. Vi skickar med diskreta paket med hänsyn till er.

Förutom HHC har vi också introducerat en ny cannabinoid i sortimentet, nämligen THCv som också den är en super cannabinoid. Precis som THC kan THCv interagera med cannabinoidreceptorer, särskilt CB1- och CB2-receptorerna, som finns i hjärnan och det perifera nervsystemet.

HHC Olja 20%

HHC Olja 20%

1 199 kr 899 kr
HHC Olja 10%

HHC Olja 10%

699 kr 549 kr
HHC Vape - Amnesy - 85%

HHC Vape - Amnesy - 85%

289 kr 209 kr
HHC Vape Purple 75%

HHC Vape Purple 75%

289 kr 209 kr
HHC Vape Brown 55%

HHC Vape Brown 55%

279 kr 205 kr
HHC Vape - Ypsilos - Weed 45%
HHC Vape Ypsilos Mixpaket
Vape-batteri 810
HHC Olja 5%

HHC Olja 5%

399 kr

HHC är en naturlig cannabinoid som länge varit känt inom vetenskapen, men som tidigare inte diskuterats inom cannabiskulturen. Det är en mindre cannabinoid och förekommer naturligt i hampa, men i mängder som är för små för att göra utvinningsprocessen kostnadseffektiv. Eftersom kommersiell produktion av HHC precis börjar ta form, är det fortfarande inte särskilt känt. Man kan säga att det precis börjar ta plats som en större cannabinoid på den Europeiska marknaden, efter att ha varit populär i flera år i USA. Vi säljer endast lagliga varor som får innehas, säljas och köpas i Sverige. Vid funderingar tveka inte på att kontakta oss. 

Vi säljer produkter från Fastgas, Plusgas, HHCFarmers, CBDGroup och YPSILOS. Alla dessa är världserkända märken för lustgas och HHC. Alla produkter tillhandahålls med labbrapporter på innehåll och gränsvärden. Vi rekommendera dock våra kunder att själva vara medvetna och inlästa på befintlig lagstiftning. Inga av våra HHC-produkter säljs i syfte om att konsumeras i någon form.

Vi har nyligen tagit in en ny cannabinoid som heter THCv, THCV står för tetrahydrocannabivarin och är en cannabinoid som finns i cannabisplantan. THCV är strukturellt besläktad med THC (tetrahydrocannabinol), som är den mest kända och studerade cannabinoiden i cannabis. THCV förekommer naturligt i vissa sorters cannabis, särskilt i sorterna som härstammar från Sydafrika och andra delar av Afrika. Det finns också i mindre mängder i vissa andra cannabisarter. THCv har visat sig ha många olika effekter som är väldigt intressanta, ni kan läsa mer om denna spännande cannabinoid THCv på våran info sida. Gillar ni THCv i vårat sortiment är ni mer än välkomna att lämna feedback till oss.