• Utkörning - Ons, Tors & Sön 18.30-21 / Fre-Lör 18.30-00
Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Expressleverans Stockholm / Postnord - HHC Fri frakt över 399 SEK

HHC Vape, Gummies, Olja och carts


Letar du efter HHC i Sverige? Vi säljer HHC VapeGummiesVape-batteriCartridges och olja till låga priser och snabba leveranser i hela Sverige!

Samtliga leverantörer personligen handplockats för att kunna garantera våra kunders önskemål och förväntningar. Dessa är Europa-etablerade märken för HHC-berikade produkter och levererar alltid högkvalitativa kundupplevelser så att ni ska känna er trygga och nöjda. Samtliga av våra produkter har gått igenom utförliga och noggranna tester för att ni som kunder vet precis vad det är ni köper. Våra produkter är helt lagliga att köpa, sälja och inneha i Sverige och övriga Europa. Skulle det finnas HHC, CBD eller andra cannabinoida produkter som ni velat se i vårt sortiment - hör gärna av er så försöker vi bredda vårt befintliga utbud.

HHC Olja 20%

HHC Olja 20%

1 199 kr 899 kr
HHC Olja 10%

HHC Olja 10%

699 kr 549 kr
HHC Vape - Amnesy - 85%
HHC Vape Purple 75%

HHC Vape Purple 75%

349 kr 289 kr
HHC Vape Brown 55%

HHC Vape Brown 55%

399 kr 279 kr
HHC Vape Ypsilos Mixpaket
Vape-batteri 810
HHC Olja 5%

HHC Olja 5%

399 kr

HHC är en naturlig cannabinoid som länge varit känt inom vetenskapen, men som tidigare inte diskuterats inom cannabiskulturen. Det är en mindre cannabinoid och förekommer naturligt i hampa, men i mängder som är för små för att göra utvinningsprocessen kostnadseffektiv. Eftersom kommersiell produktion av HHC precis börjar ta form, är det fortfarande inte särskilt känt. Man kan säga att det precis börjar ta plats som en större cannabinoid på den Europeiska marknaden, efter att ha varit populär i flera år i USA. Vi säljer endast lagliga varor som får innehas, säljas och köpas i Sverige. Vid funderingar tveka inte på att kontakta oss. 

Vi säljer produkter från Fastgas, Plusgas, HHCFarmers, CBDGroup och YPSILOS. Alla dessa är världserkända märken för lustgas och HHC. Alla produkter tillhandahålls med labbrapporter på innehåll och gränsvärden. Vi rekommendera dock våra kunder att själva vara medvetna och inlästa på befintlig lagstiftning. Inga av våra HHC-produkter säljs i syfte om att konsumeras i någon form.