• Allt vårt THCP, HHCO och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCP och HHCO Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

HHC-O Vape, Gummies och carts - Lustgasdirekten

Vad är HHC-O?

HHC-O Acetat är en nyligen upptäckt psykotrop-cannabinoid. Dess fulla namn är Hexahydrocannabinol-O-Acetate. Framställande av HHC-molekylen i denna cannabinoid förändras till en mer potent effekt. HHCO är hampabaserat men tillskillnad från HHC innehåller HHCo ett acetat som är baserat ur CBD.
HHCO påstås lindra illamånde och kräkningar. Genom att binda CB1-receptorer utlöses psykoaktiva effekter. Dessa effekter kan ha positiva effekter på humöret liksom aptiten.
Hexahydrocannabinol-O-acetat (HHCO) är en syntetisk förening som härstammar från cannabisväxten och är ett derivat av delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), den psykoaktiva komponenten i cannabis. HHCO-Acetat har potential att påverka centrala nervsystemet på liknande sätt som THC, men eftersom det är en kemisk förening, kan dess effekter vara olika.

HHCO Vape - Mango - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Jordgubb - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Smooth Banana - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Vattenmelon - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Juicy Apple - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Skittlez - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

810 batteri

199 kr

Vad är effekterna av HHC-O?

HHC-O är, som tidigare nämnts, en relativt ny cannabinoid, och det krävs avsevärd ytterligare forskning innan man kan fastställa dess exakta effekter. Det har observerats att den har en kraftig psykoaktiv effekt som många upplever som mycket lik den hos Delta 9 THC, den huvudsakliga psykoaktiva föreningen i vanlig cannabis. Om du tidigare har erfarenhet av att använda HHC kan det fungera som en utgångspunkt för att förstå hur en HHC-O-upplevelse kan kännas, och de två kan också användas som jämförelsepunkter för att bedöma styrkan hos HHC-O.
Med vanlig THC som jämförelse nämns ofta att HHC har cirka 80% av dess effekt. HHC-O brukar vanligtvis betraktas i relation till HHC och generellt sett upplevs det ha en effekt som är ungefär 50% starkare. Med andra ord kan man förvänta sig att rusets intensitet är avsevärt högre än det som HHC ger, och det anses också vara mer potent än THC.

Hur känns HHC-O?

Till att börja med slappnar dina muskler av och du känner hur ett lugn sprider sig i kroppen. Det här leder sen till en intensiv fysisk och mental upplevelse. Du kan känna dig mer pratsam, lycklig och en form av eufori sprider sig. När effekten toppar känns kroppen en aning bedövad och du hamnar i din egen värld. Hjärnan springer iväg i alla möjliga tankebanor och det kan bli svårt att fokusera. Ökad aptit, muntorrhet och eventuell ögontorrhet är också möjliga biverkningar.

Vi rekommenderar därför inte att våra produkter konsumeras på något sätt. Om du har några frågor eller funderingar över THCP, HHCO eller någon av de andra produkter som finns i vårt sortiment så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Är HHC-O lagligt?

Det enkla svaret är JA. Just nu är varken HHC-O eller THC-P reglerat i Sverige vilket gör det 100% lagligt. Dock förutsätter detta att både HHCO och THCP är 100% THC-fritt, då THC är olagligt. Gällande HHCO är en utredning initierad men regeringen har ännu inte fastställt något gällande denna cannabinoid.

Blir man hög av HHC-O?

Ja, HHCO har starka psykoaktiva effekter som kan leda till ett ”rus”. Hur påtagligt ”ruset” är – beror helt på kroppens egenskaper, ålder, vikt eller kroppens allmänna tolerans. Vi rekommenderar ingen att konsumera dessa produkter – utan dem säljs i sitt befintliga skick.