• Allt vårt THCP, HHCO och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCP och HHCO Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

HHCO Vape, Gummies och carts

Vad är HHCO?

HHC-O Acetat är en nyligen upptäckt psykotrop-cannabinoid. Dess fulla namn är Hexahydrocannabinol-O-Acetate. Framställande av HHC-molekylen i denna cannabinoid förändras till en mer potent effekt. HHCO är hampabaserat men tillskillnad från HHC innehåller HHCo ett acetat som är baserat ur CBD.
HHCO påstås lindra illamånde och kräkningar. Genom att binda CB1-receptorer utlöses psykoaktiva effekter. Dessa effekter kan ha positiva effekter på humöret liksom aptiten.
Hexahydrocannabinol-O-acetat (HHCO) är en syntetisk förening som härstammar från cannabisväxten och är ett derivat av delta-9-tetrahydrocannabinol (THC), den psykoaktiva komponenten i cannabis. HHCO-Acetat har potential att påverka centrala nervsystemet på liknande sätt som THC, men eftersom det är en kemisk förening, kan dess effekter vara olika. HHC-O är väldigt lik den tidigare använda HHC som fanns i vape och godis form. 

HHC Vape och gummies var ett populärt val innan sommaren -23, men nu är HHC vape, godis, buds och resterande former olagligt i Sverige from. 11 Juli 2023. HHC-O har blivit ett populärt alternativ för HHC, HHC-O finns i vape, godis, buds, carts och buds m.m precis som HHC. HHC-O binder ungefär 50% starkare till CB1 receptorerna och klassas då som "starkare" än HHC. HHC-O kan precis som föregångaren HHC ge ett "rus", eller ett så kallat "bäng". Denna känsla kan uppstå på grund av att ämnet HHC-O, precis som HHC, binder till kroppens CB1 receptorer i hjärnan, detta framkallar då ett "bäng". I Sverige är det 100% lagligt att inneha, köpa och sälja HHC-O, detta gäller överallt i Sverige. Om du ska resa med HHC-O eller THCP rekommenderar vi att du ska kolla upp den lagliga statusen kring dessa cannabinoider innan du väljer att packa ner THCP´t eller HHC-O´t i resväskan, lagar och regler kan skilja sig från land till land, även om du rör dig inom EU.

HHCO Vape - Mango - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Jordgubb - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Smooth Banana - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Vattenmelon - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Juicy Apple - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Vape - Skittlez - 1ml - 96%

645 kr 598 kr

HHCO Cartridge - Mango - 1ml - 96%

499 kr 399 kr

HHCO Cartridge - Raspberry - 1ml - 96%

499 kr 399 kr

810 batteri

199 kr

Vad är effekterna av HHC-O?

HHC-O är, som tidigare nämnts, en relativt ny cannabinoid, och det krävs avsevärd ytterligare forskning innan man kan fastställa dess exakta effekter. Det har observerats att den har en kraftig psykoaktiv effekt som många upplever som mycket lik den hos Delta 9 THC, den huvudsakliga psykoaktiva föreningen i vanlig cannabis. Om du tidigare har erfarenhet av att använda HHC kan det fungera som en utgångspunkt för att förstå hur en HHC-O-upplevelse kan kännas, och de två kan också användas som jämförelsepunkter för att bedöma styrkan hos HHC-O.
Med vanlig THC som jämförelse nämns ofta att HHC har cirka 80% av dess effekt. HHC-O brukar vanligtvis betraktas i relation till HHC och generellt sett upplevs det ha en effekt som är ungefär 50% starkare. Med andra ord kan man förvänta sig att rusets intensitet är avsevärt högre än det som HHC ger, och det anses också vara mer potent än THC.

Hur känns HHC-O?

Till att börja med slappnar dina muskler av och du känner hur ett lugn sprider sig i kroppen. Det här leder sen till en intensiv fysisk och mental upplevelse. Du kan känna dig mer pratsam, lycklig och en form av eufori sprider sig. När effekten toppar känns kroppen en aning bedövad och du hamnar i din egen värld. Hjärnan springer iväg i alla möjliga tankebanor och det kan bli svårt att fokusera. Ökad aptit, muntorrhet och eventuell ögontorrhet är också möjliga biverkningar.

Vi rekommenderar därför inte att våra produkter konsumeras på något sätt. Om du har några frågor eller funderingar över THCP, HHCO eller någon av de andra produkter som finns i vårt sortiment så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Är HHC-O lagligt?

Det enkla svaret är JA. Just nu är varken HHC-O eller THC-P reglerat i Sverige vilket gör det 100% lagligt. Dock förutsätter detta att både HHCO och THCP är 100% THC-fritt, då THC är olagligt. Gällande HHCO är en utredning initierad men regeringen har ännu inte fastställt något gällande denna cannabinoid.

Blir man hög av HHC-O?

Ja, HHCO har starka psykoaktiva effekter som kan leda till ett ”rus”. Hur påtagligt ”ruset” är – beror helt på kroppens egenskaper, ålder, vikt eller kroppens allmänna tolerans. Vi rekommenderar ingen att konsumera dessa produkter – utan dem säljs i sitt befintliga skick.

Skillnad på THCP och HHC-O?

Den stora skillnaden på THCP och HHC-O är framförallt på en molekylär nivå och hur den binder sig till kroppens CB1 receptrorer (Cananbinoid receptor 1) där THCP binder starkare än HHC-O. THCP binder ca 33 gånger starkare än THC medans HHC-O binder ca 1.5 gånger starkare. THCP finns i fler olika former men dem populäraste är i vape och gummie form. HHC-O finns precis som THCP i vape och gummies men också i buds och cartridge, både THCP och HHC-O finns i hash. Dock är detta mindre populärt i Sverige. 


Hur använder man HHC-O?

HHC-O i Godis:  Godis och gummies tar en spännande vändning med införandet av HHC-O, vilket ger dessa sötsaker en ökad potens och kraftfullare psykoaktiva effekter. Tillverkarna har nu möjligheten att skapa en bekväm och diskret upplevelse för användare som föredrar att undvika traditionell rökning eller vapeprodukter. HHC-O i godis erbjuder en enklare och doftfull metod för att njuta av cannabis, samtidigt som det tillåter användarna att skräddarsy sin upplevelse efter sina personliga preferenser och toleransnivåer.
Denna innovativa utveckling öppnar dörren för ökad tillgänglighet och variation inom cannabisvärlden. Den förstärkta potensen och de starkare psykoaktiva effekterna gör HHC-O-godis till ett attraktivt alternativ för dem som söker variation och precision i sina cannabisupplevelser. Dessutom erbjuder den bekvämlighet och diskretion som HHC-O-godis ger en lockande möjlighet för användare som vill undvika oro eller doft associerad med traditionella cannabisprodukter. På det sättet möjliggör HHC-O i godis en mer tillgänglig och användarvänlig cannabisupplevelse.

HHC-O och Hasch: I världen av hasch tar tillsatsen av HHC-O upplevelsen till en ny dimension. Hasch, som redan är känt för sina intensiva effekter, blir nu ännu kraftfullare och ger användare en unik och förstärkt psykoaktiv upplevelse. Särskilt för dem som söker en djupare eller mer intensiv cannabisupplevelse öppnar HHC-O upp spännande möjligheter. Introduktionen av HHC-O i hasch möjliggör också för producenter att skapa produkter med olika potensnivåer och dofter. Detta ger användarna ett bredare spektrum av val, vilket är attraktivt för dem som vill skräddarsy sin cannabisupplevelse. Sammantaget representerar HHC-O i hasch en innovativ utveckling inom cannabisvärlden och erbjuder användare en ny dimension av mångsidighet och intensitet.

HHC-O i Buds: HHC-O förändrar spelplanen för cannabis buds genom att erbjuda en förstärkt och unik upplevelse. Genom odling av cannabisväxter med högre naturliga halter av HHC-O möjliggör uppfödare skapandet av knoppar med ökad potens. Detta tilltalar användare som söker en djupare eller kraftfullare cannabisupplevelse och ger dem ett alternativ till traditionella sorter. HHC-O i buds öppnar upp för mångsidighet, där användare kan välja produkter med olika potensnivåer och effekter, vilket möjliggör en skräddarsydd konsumtion efter individuella preferenser och behov. Sammantaget innebär HHC-O i buds en spännande möjlighet att utforska nya gränser inom cannabisvärlden.

HHC-O i Vapes: HHC-O revolutionerar världen av vapes genom att ge användarna en intensivare upplevelse än konventionella vapingingredienser. Den ökade potensen av HHC-O resulterar i snabbare och kraftfullare psykoaktiva effekter, vilket speciellt tilltalar dem som söker en starkare upplevelse. Dessutom möjliggör HHC-O i vapes en exakt dosering, vilket är särskilt fördelaktigt för medicinska användare som vill ha bättre kontroll över sin konsumtion. Denna banbrytande utveckling kombinerar intensitet, precision och användarvänlighet för att förhöja den elektroniska rökupplevelsen.