• Allt vårt THCP, HHCO och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCP och HHCO Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

THCP Gummies, Godis och Edibles

Här har vi ett stort utbud av THCP och HHCO godis och edibles. Alla gummies kommer från våra högt tillförlitliga leverantörer från framförallt Tjeckien där allt har labb testats och kontrollerats innan försäljning. Alla labbrapporter ligger i produktbilderna för att ni ska se att alla våra produkter är helt fria från HHC och THC, alltså just nu fullkomligt lagligt i Sverige. 

Vi har just börjat med THCP och HHCO och kommer bredda vårat sortiment så mycket vi kan för att ni ska ha ett stort sortiment att välja mellan. I nuläget har vi HHCO Gummies från Hero med doft av frukt, super härliga godisar med hela regnbågens färger. Även godis med THCP finns inne i butik!

Vad är HHCO och THCP godis?

THCP och HHCO finns i gummies alt godis form för folk som inte vill köpa dessa i vape. Många tycker att THCP godis är smidigare och ett mer diskret sätt att använda THCP eller HHCO på.
När man använder dessa i form av godis rekommenderar vi att man är varsam och inte stressar fram, reaktionen tar ofta längre tid än med vanliga THCP vapes och det ger ofta en starkare reaktion. 

Gummies - 5st á 5mg THCP

449 kr 329 kr

THCP godis kommer i en mix med HHCO och har en styrka på 1mg eller 5mg THCP. Vi arbetar för att bredda detta sortiment till fler märken med olika dofter och storlekar. THCP godis är ett nytt sätt att använda THCP på och många tycker att detta är ett mycket smidigt och diskret sätt att använda cannabinoider på.

HHCO godis är ett innovativt och lockande sätt att uppleva denna nya cannabinoid. HHCO gummies är tillverkade genom att införliva HHCO i den läckra godisformen. Dessa godisarna ger användarna möjlighet att njuta av fördelarna av HHCO på ett bekvämt och diskret sätt. Precis som med andra cannabinoid-gummies kan HHCO-gummies erbjuda en kontrollerad upplevelse för dem som vill utforska denna spännande cannabinoid.

HHCO godis kommer i flera olika styrkor och storlekar för att alla kunder ska ha något att välja mellan. HHCO är den nyaste cannabinoiden som kommer i godisform, testa redan nu! Vi har ofta nedsatta priser och rabatter på HHCO godis, för att ta del av flera kampanjer kan ni skriva in er på vårat nyhetsbrev!