• Allt vårt THCP, HHCO och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCP och HHCO Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

HHCO och THCP Nyheter

Vi arbetar ständigt på att ta in nya HHC-O och THCP produkter och här kommer ni att hitta de produkter som vi för tillfället har köpt in eller inväntar leverans på. Produkterna dyker upp här högst 2 veckor före försäljningsstart. Vi har precis tecknat ett samarbete med vad vi anser vara Europas bästa HHCO och THCP-producent, vilket kommer bredda vårt sortiment enormt men också sänka priserna på vårt utbud av HHCO-produkter. Utöver HHCO vapes och gummies och THCP vapes och godis så planerar vi att ta in produkter innehållandes cannabinoiderna CBD, CBG, THCv m.fl. Titta in här då och då för att se vad för spännande hampaprodukter vi har på ingång!

Gummies - 5st á 5mg THCP

449 kr 329 kr

THCP Buds - Silver Haze - 5G - 10%

649 kr 629 kr

Vi kommer även ta in THCP i vape och godis-form.
Dess höga styrka och lättillgänglighet sätter den i rampljuset, speciellt för personer som använder THC och har en hög tolerans för det. Även om det fortfarande finns mycket att lära om dess medicinska användningsområden och allmänna effekter, tycker många människor om dess höga psykoaktivitet och säger att det kan hjälpa mot saker som smärta och sömnproblem.
För närvarande är THC-P inte lätt att få i många olika doser, men dess popularitet ökar i takt med att hampatillverkarna blir bättre på att göra THC-P-formler. Om du vill prova det själv, föreslår vi att du går med en ansedd hampaproducent som utsätter varje batch genom laboratorietester från tredje part, som vi på Lustgasdirekten gör. THC-P är lagligt att inhandla och bruka för tillfället, men vi råder dig att på egen hand se över rådande lagar ifall att de kommer att ändras. Om du har några frågor alls om HHC-O, THC-P eller någon av våra andra produkter så är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.