• Allt vårt THCH, THCB och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCH och THCB Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

THCH och THCB Återförsäljare - Vapes och godis

Vill du köpa produkter genom wholesale? - Köp THCH och THCB vapes och gummies i bulk till betydligt lägre priser
För pris- och produktuppgifter, vänligen kontakta oss på [email protected] så återkommer vi så fort vi kan.

Vi kan nu erbjuda bulk-försäljning till återförsäljare inom kiosk, butik, hemsida, bensinstationer etc. Tack vare att vi drar nytta av våra egna stora leverantörsavtal kan vi ge er förmånliga priser på allt vi har i lager. Vi håller ett stort lager med produkter i Sverige och kan därför erbjuda snabba leveranser och valfritt antal vapes. 
Att vara återförsäljare av THCB och THCH innebär ett stort eget ansvar både från dig som företagare och mot kund, det är viktigt att visa labbrapporter för produkterna samt informera på ett ansvarsfullt sätt vad produkterna innehåller samt effekter. Återförsäljare hos oss får allt detta på köpet när dem handlar.

Dem stora fördelarna med vara återförsäljare hos oss detta är framförallt:

- Ni som återförsäljare slipper hantera svenska tullmyndigheten.
- Förmånliga inköpspriser.
- Hålla ett brett sortiment och ha exklusiva varumärken.
- Snabba leveranser.
- Svensk direkt-support
- Fraktfritt på beställningar över 10 000kr


-Utforska en värld av cannabinoider med vårt imponerande utbud av THCH och THCB för grossförsäljning hos LD. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter som omfattar både THCH och THCB, perfekta för de som söker unika cannabinoidupplevelser.

-Vår kollektion inkluderar ett brett utbud av vape-produkter och godis samt buds, som ger dig möjlighet att njuta av dessa distinkta cannabinoider på olika sätt. Oavsett om du är en entusiastisk användare eller en återförsäljare, kan du dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser och högkvalitativa produkter.

-Vi är baserade i Sverige och skickar våra produkter med omsorg och effektivitet. Vår service sträcker sig bortom bara försäljning, och vi strävar efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder.

-Upptäck potentialen hos THCH och THCB genom att välja LD för dina grossförsäljningsbehov. Vi är dedikerade till att leverera produkter av högsta kvalitet och ge våra kunder förtroendet för en smidig och pålitlig leverans. Ta steget in i framtiden av cannabinoider med LD - din pålitliga partner för THCH och THCB grossförsäljning.


Detta gäller endast företag i Sverige som handlar eller önskar att handla med cannabinoider.