• Allt vårt THCH, THCB och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCH och THCB Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

THCH Buds & Hasch

Hos LD kan du köpa THCH buds och Hasch som skickas direkt från vårat lager i Sverige. Vi har buds med Sativa, Indica och Hybrid strains för att alla ska bli nöjda. Premium THCH buds 100% naturligt inomhusodlad hampa av högsta kvalitet!

THCH Preroll - 10% - 3ST

329 kr

THCH-buds och hasch är två olika former av cannabisprodukter som innehåller aktiva komponenter som kan påverka kroppen och sinnet på olika sätt. THCH buds är cannabisblommor som är särskilt rika på denna sällsynta cannabinoid och kan ge användaren en intensivare upplevelse.
Hasch, å andra sidan, är en produkt som framställs genom att extrahera de aktiva föreningarna från cannabisblommor och blad. Denna process resulterar i en komprimerad och koncentrerad massa som ofta liknar en formbar kaka eller bricka. Hasch innehåller vanligtvis höga halter av THC och andra cannabinoider, och dess effekter kan variera beroende på ursprungsplantan och extraktionsmetoden.

Både THCH-buds och hasch är produkter som kan användas rekreationellt, medicinskt eller för avkoppling. Det är viktigt att notera att lagar och regler kring cannabis varierar från plats till plats, och användare bör vara medvetna om den rådande lagstiftningen och använda dessa produkter ansvarsfullt.