• Allt vårt THCH, THCB och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCH och THCB Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

THCB + THCH Godis

Här har vi ett stort utbud av THC-H och THCB godis och edibles. Alla gummies kommer från våra högt tillförlitliga leverantörer från framförallt Tjeckien där allt har labb testats och kontrollerats innan försäljning. Alla labbrapporter ligger i produktbilderna för att ni ska se att alla våra produkter är helt fria från HHC och THC, alltså just nu fullkomligt lagligt i Sverige. 

Vi har just börjat med THCH och THCB och kommer bredda vårat sortiment så mycket vi kan för att ni ska ha ett stort sortiment att välja mellan. I nuläget har vi THCH Gummies med doft av sur cola, super härligt thch godis! Dessa innehåller även 50% THCB.

Vad är THCH och THCB godis?

THCH och THCB finns i gummies, även kallat godis, för folk som inte vill köpa dessa cannabinoider i vape-form. Många tycker att THCH godis är smidigare och ett mer diskret sätt att använda THCH eller THCB på.
När man använder dessa i form av godis rekommenderar vi att man är varsam och inte stressar fram, reaktionen tar ofta längre tid än med vanliga THCH vapes och det ger ofta en starkare, mer långvarig effekt. 

THCH godis kommer i en mix med THCB och har en styrka på 5mg eller 10mg THCH/THCB. Vi arbetar för att bredda detta sortiment till fler märken med olika dofter och storlekar. THCH godis är ett nytt sätt att använda THCH på och många tycker att detta är ett mycket smidigt och diskret sätt att använda cannabinoider på.
THCB godis är ett innovativt och lockande sätt att uppleva denna nya cannabinoid. THCB gummies är tillverkade genom att införliva THCB i den läckra godisformen. Dessa godisarna ger användarna möjlighet att njuta av fördelarna av THCB på ett bekvämt och diskret sätt. Precis som med andra cannabinoid-gummies kan THCB-gummies erbjuda en kontrollerad upplevelse för dem som vill utforska denna spännande cannabinoid.

THCH-godis är en form av cannabisprodukter som har börjat dyka upp på marknaden för dem som vill utforska de kraftfulla psykoaktiva effekterna av THCH på ett doftrikt och bekvämt sätt. Genom att inkludera THCH i godis kan tillverkare erbjuda användare möjligheten att njuta av den ökade potensen och de starkare effekterna som THCH kan ge. Denna form av användning är särskilt populär för dem som inte gillar att röka eller använda vapeprodukter. THCH-godis ger möjlighet att använda cannabis på ett diskret och doftfullt sätt. Det är också ett bra alternativ för dem som vill ha mer kontroll över sin användning, vilket är speciellt viktigt för medicinska användare som försöker hantera specifika hälsotillstånd.

THCB och THCH godis kommer i flera olika styrkor och storlekar för att alla kunder ska ha något att välja mellan. THCB är den nyaste cannabinoiden som kommer i godisform, testa redan nu! Vi har ofta nedsatta priser och rabatter på THCB godis, för att ta del av flera kampanjer kan ni skriva in er på vårat nyhetsbrev!

Som alltid, när du använder cannabisprodukter, oavsett om det är i vapes, gummies eller traditionella buds, är det viktigt att vara medveten om lagar och föreskrifter som gäller i ditt område och att använda dem ansvarsfullt. Innan du provar något nytt, är det alltid klokt att rådgöra med en läkare eller experter inom området för att säkerställa att det är lämpligt för din hälsa och välbefinnande.