• Allt vårt THCH, THCB och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCH och THCB Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

THCH Vape, Godis och Buds

Vad är THC-H?

THC-H, eller Tetrahydrocannabihexol, är en fytokannabinoid som forskare upptäckte år 2019. Det är en tetrahydrocannabinol (THC) förening, den primära psykoaktiva föreningen ansvarig för "ruset" associerat med marijuana.

THC-H är en unik cannabinoid som skiljer sig genom en längre n-hexylsidokedja bestående av sex kolatomer, vilket sätter det isär från Delta-9 THC, som har en sidokedja med fem kolatomer. THC-H:s kemiska struktur gör att den lättare kan fästa vid receptorer i hjärnan, vilket gör det märkbart starkare än Delta-9 THC. Faktum är att THC-H-ämnen fäster vid receptorer med 10% större affinitet än THC.  De forskare som upptäckte THC-H betraktade det som den näst mest psykoaktiva cannabinoiden efter THC-P.

Här på LD säljer vi THCH vape, godis och edibles från dem främsta producenterna i världen, några av dem känner ni säkert igen från tidigare försäljning av HHC. Vi säljer nu också under eget märke där THCH oljan främst kommer från en stor producent i Amsterdam. Vi har även olja och godis från det välkända märket Eighty8, som är världserkända för sin kvalité och extremt välformade terpener. Vi på LD vill ha ett sortiment av högkvalitativ, kontrollerad och testade produkter, därav har vi startat ett eget märke där vi har full kontroll på processen. Vi säljer endast THCH som är beprövat och naturligt.

THCH Preroll - 10% - 3ST

329 kr

Vi på LD är glada över att meddela att vårt sortiment nu inkluderar THCH och THCB. Vi strävar efter att göra dessa högkvalitativa produkter enkelt tillgängliga för våra kunder över hela landet, och du kan nu njuta av dem bekvämt från ditt eget hem, oavsett var du befinner dig.

Vårt engagemang för cannabis och välbefinnande återspeglas i de naturliga egenskaperna hos THCH och THCB. Genom att endast erbjuda dessa produkter online kan vi ge dig möjlighet att utforska och beställa dem med lätthet, oavsett om du är i en storstad eller en mindre ort.

Utforska det organiska utbudet av THCH och THCB från LD. Oavsett om du är i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, eller Linköping, kommer våra produkter direkt till din dörr. Vi tror på att göra det enkelt för dig att införliva naturlig energi i din dagliga rutin, och vår webbshop är den bekväma platsen för att börja din resa mot en balanserad livsstil.