• Allt vårt THCH, THCB och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCH och THCB Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

THCH Vape, Godis och Buds

Vad är THC-H?

THCH, eller Tetrahydrocannabihexol, är en fytokannabinoid som forskare upptäckte år 2019. Det är en tetrahydrocannabinol (THC) förening, där den primära psykoaktiva föreningen "ruset" är associerat med marijuana.

THCH är en unik cannabinoid som skiljer sig genom en längre n-hexylsidokedja bestående av sex kolatomer, vilket sätter det isär från Delta-9 THC, som har en sidokedja med fem kolatomer. THCH:s kemiska struktur gör att den lättare kan fästa vid receptorer i hjärnan, vilket gör det märkbart starkare än Delta-9 THC. Faktum är att THCH-ämnen fäster vid receptorer med 10% större affinitet än THC.  De forskare som upptäckte THC-H betraktade det som den näst mest psykoaktiva cannabinoiden efter THC-P.

Här på LD säljer vi THCH vape, godis och edibles från dem främsta producenterna i världen, några av dem känner ni säkert igen från tidigare försäljning av HHC. Vi säljer nu också under eget märke där THCH oljan främst kommer från en stor producent i Amsterdam. Vi har även olja och godis från det välkända märket Eighty8, som är världserkända för sin kvalité och extremt välformade terpener. Vi på LD vill ha ett sortiment av högkvalitativ, kontrollerad och testade produkter, därav har vi startat ett eget märke där vi har full kontroll på processen. Vi säljer endast THCH som är beprövat och naturligt.

THCH Preroll - 10% - 1G

Tillfälligt slut i lager
Till produkten

Dem senast nytillkomna cannabinoiderna på marknaden är THCH och THCB. LD har alltid strävat efter att förse marknaden med naturliga cannabinoider, s.k phytocannabinoider för högsta säkerhet och kvalitet. I en värld och marknad där det säljs mycket syntetiska varianter av cannabnioider - är det av yttersta vikt att vi säljer det som har sitt ursprung från den naturliga hampa-plantan. 

Vårt engagemang återspeglas i vårat produktutbud och vi väljer våra producenter med omsorg. Producenterna har sitt ursprung i Holland och Tjeckien - som är bland dem mest aktiva länderna idag när det kommer till cannabis-produktion. 

Utforska utbudet av THCH, THCB och THCJD från LD. Oavsett om du är i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, eller i Linköping - levereras våra produkter direkt till din dörr redan dagen efter. Vill du köpa LD produkter från butik i din stad är du välkommen att kontakta oss. Vi har återförsäljare i dem flesta städer i Sverige, som Jönköping, Malmö, Luleå med fler!

Samtliga produkter, vapes, buds, gummies och hash och övriga produkter fylls och paketeras i Sverige för att högsta kvalitets-kontroll.