THCP   Bättre än HHCO och HHC

THCP – Bättre än HHCO och HHC?

Är THCP bättre än HHCO?
Tjena gänget!

Vi har under slutet på denna sommar börjat sälja både HHCO och THCP, och har därefter fått väldigt många förfrågningar om effekter och dylikt på båda dessa cannabinoider. Många tycker att HHCO är en bättre variant av HHC, eller så tycker man att den inte fungerar alls. Flertalet av er tycker dock att THCP är ett underbarn (same), skämt åsido tycker vi HHCO är en bra cannabinoid men den verkar inte fungerar för alla, men för dem den fungerar för är den precis lika bra som HHC var.

HHCO ska enligt forskning och åsikter ge precis samma effekt som HHC, men detta verkar som sagt vara extremt individuellt. HHCO i godis är det vi fått bäst respons på, samma med THCP godisar, och HHCO i vapes är vattendelaren. HHCO vapes är den produkten som fått flest ris, och är den produkt som antingen fungerar super bra eller inte alls.
Som med alla våra produkter testar vi dem innan det kommer ut för försäljning och HHCO var ett bra alternativ när det kom, detta verkar dock ändrat sig efter att THCP tog plats på cannascenen, iallafall för dem flesta. THCP med högt innehåll, tex 5mg gummies rekommenderar vi största varsamhet med, även för er old school vana människor.

HHCO kom som en skänk från ovan för oss alla och var en superbra produkt, men med mer försäljning kommer också fler recensioner, och dem verkar som sagt fungera bäst i gummies och sämre för vissa i vapes. Vi kommer förmodligen har kvar HHCO i vapes då många föredrar dessa framför THCP men framtiden will tell. Vi kommer såklart meddela om vi tar bort dessa i förhand på nyhetsbrevet.

Nu till lite information om THCP för att se varför den kan vara den kan vara bättre än HHCO. Som ni säkert läst om THCP är detta en mycket potent cannabinoid, med väldigt liknande egenskaper till mamman THC. Det är en naturlig cannabinoid, den finns alltså naturligt i cannabisplantan, och detta tror vi gör mycket i denna fråga. THCP finns naturligt i plantan men precis som med HHC är man tvungen att ”extrahera” genom labb för att få ut en högre mängd från plantan eftersom procentandelen i den naturlig cannabisplantan är så låg. THCP är dessutom välbeprövad ute i världen, framförallt USA, där denna anses vara en av dom bättre cannabinoiderna med en extrem likhet till just THC. Enligt den forskning som finns är anledningen till att den är så ”stark” för att den binder till kroppens CB1 och CB2 receptorer väldigt bra, för att vara mer exakt 33 gånger bättre till CB1 och ca 5 gånger starkare till CB2 receptorerna. Dessa receptorer är ett ”mätvärde” av hur starkt en cannabinoid håller kvar i en persons hjärnrespons, för att förklara så enkelt som möjligt, vill man ha den svårare versionen är det ett mätvärde för hur en cannabinoid binder sig till kroppens centrala och perifera nervsystemen. CB står faktiskt för just ”cannabinoid receptors”, så detta har blivit ett slags mätvärde för cannabinoider och dess psykiska effekter.

Tillskillnad från THCP är HHCO en syntetisk cannabinoid, man måste alltså tillverka den. Just HHCO görs genom att addera acetat till HHC, även HHC är i praktiken en syntetisk cannabinoid men HHCO med sin addering av acetat gör den helt klart syntetisk. THCP kan också ses som syntetisk eftersom man måste ta fram den i labb men detta beror på ens egen gränsdragning, THCP ses av dem flesta i övriga världen som halvsyntetisk. HHCO har inte funnits på marknaden särskilt länge och det verkar som det krävs lite finjustering i procenthalter etc för att den ska fungera perfekt, vi tror också lite forskning kring denna cannabinoid efter använding hade varit bra för att se potentiella bieffekter.

Så, kontentan av detta är enligt oss att THCP är en bra cannabinoid som verkligen har potential att ersätta HHC och med flera år på nacken är den en pålitlig cannabinoid. Beroende på egna preferenser kan THCP ses som syntetisk beroende på var du drar din gräns. Den är helt klart ett bra alt till HHC, och fungerar som sagt väldigt bra.

Tack för oss!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.