THCP   Nu under utredning av Svenska staten

THCP – Nu under utredning av Svenska staten

Utredningen är igång om THCP

Tjena gänget!

Bringer of bad news.. Den 25e Augusti blev utredningen accepterad i Sverige, nu kommer alltså tull-myndigheten börja beslagta varor när de korsar den Svenska gränsen. Detta har vi sett innan och det är inget att egentligen stressa över men det kan vara viktigt för er som beställer genom utländska sidor, eller oss som har våra leverantörer utomlands.
Vi är nu hyfsat vana vid att hålla tullmyndigheten i schack men det kan komma att innebära problem för vissa leverantörer och återförsäljare då tullen blir allt bättre på att identifiera varorna som kommer in.

Detta beslut handlar endast om beslagtagning och inte huruvida THCP är lagligt eller olagligt, så THCP kommer fortsätta vara lagligt att köpa, sälja och inneha precis som innan. HHC-O Acetat har t.ex varit under utredning ett bra tag innan detta, ungefär samtidigt som HHC blev under utredning blev också HHC-O detta.

Förmodligen kommer THCP och HHC-O bli olagligt men vi räknar med att THCP kommer kunna säljas fram till minst årskiftet 23-24.

Det var allt för denna gång 🙂 

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.