THCP vape   Har LD Sverige billigaste THCP vape

THCP vape – Har LD Sverige billigaste THCP vape?

Tjena gänget!

Nu var det ett tag sen vi skrev ett inlägg, så tycker släppet av dem nya super bra och billiga 2ml THCP och HHC-O vapsen passar bra som samtalsämne! 

Som lite bakgrund tänker jag förklara lite runt omkring först – THCP är dyrt!!  
Eller? Så tänkte vi också, men det är en halvsanning. THCP är en relativt ny cannabinoid och marknaden, inkl oss, vill hålla rimliga priser för alla. Leverantörerna som finns i dagsläget för dessa cannabinoider har ett MRP (Minimum Retail Price) som alla måste följa för att sälja deras varor, vilket är rimligt endå.
Vi tycker dock att priserna har varit lite höga och marknaden behöver priser som inte tar kål på plånboken, speciellt under dessa tider.. 

Och därifrån föddes iden om dem nya 2ml vapsen.

Så, vi tar in vapes (Prefilled) alltså fyllda från fabrik men utan förpackning eller dylikt och kan få ner priserna på detta sätt. Vi har gjort en deal med fabriken där vi köper in oljan och hårdvaran som gör att vi kan slippa påslag på det men endå få premium olja och hårdvara. Oljan är från ett välkänt företag som tillverkar olja för flera grossister i EU samt Eighty8 (Surprise!!! Kommer inom kort, den är dunder) och hårdvaran från allmänt använda CCELL.
Så fabriken fyller vapsen och skickar till oss, vi paketerar sedan vapsen i en billig zipbag och klistrar på våran fina (egentillverkade;) lapp med doft. Och kan därmed sänka våra priser ganska drastiskt.

Enda problemet med detta är att vi måste få in oljan till Sverige och paketera själva så lagret blir lite svajigt, så fort vi har inne lägger vi ut men det kan bli sporadiskt. 

Hoppas ni gillar både vapsen och prislappen!!

Allt för denna gång! Hadé 🙂

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.