THCP   Har LD Sveriges bästa THCP vape

THCP – Har LD Sveriges bästa THCP vape?

Tjena gänget!

Here we go again – f*ck ye.

Så, som ni säkert sett har vi nu introducerat 0.5ml THCP vapes till sortimentet. Har ni testat dom tycker ni säkert som oss, att doften (:)) är fantastisk, till och med bättre än 2ml skulle vi säga.
Vapen är gjord med samma fantastiska olja från Eighty8 med terpenerna ”Pineapple Express” och ”Girl Scout Cookies (GSC)” och hårdvara Skye ll från CCELL som är laddningsbar med en kapacitet på 180mAh.
Vi kommer imon kort introducera en riktig förpackning för alla våra LD vapes, förpackningen ser fantastisk ut (Enligt oss iaf) ochvi tror att ni kommer älska den. 

Vi kommer också köra en rejäl rabatt när vi fått in förpackningarna, det kommer även gå att köpa dessa som wholesale/parti, så hör av er om ni vill börja kränga THCP.

Vapsen finns i Hybrid och Hybrid med en sativa tendens, vilken egentligen bara betyder att istället för 50/50 så sviktar den mer mot sativa med ungefär 65/35, detta beror givetvis från person till person. 

Det var allt för denna gång!

Eftersom du läst detta har jag en surprise – nämligen 15% på alla LD THCP och HHCO vapes med koden BLOGG15! (gäller endast med swish)

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.