Black Week   Sveriges största THCP och HHCO rea

Black Week – Sveriges största THCP och HHCO rea?

Tjena gänget!

Black Week är äntligen här, och det är dags att fira med fantastiska erbjudanden och spännande nyheter från oss på LGD. Vi har laddat upp med otroliga rabatter för att göra din vecka ännu bättre, så missa inte chansen att uppdatera din vape-samling eller prova något nytt. Vi är stolta över att presentera några exklusiva erbjudanden som kommer att göra din Black Week oförglömlig.

30% Rabatt på alla THCP & HHC-O LD Vapes – Upptäck vår nya förpackning!

För alla LD-entusiaster där ute, har vi en otrolig överraskning – hela vårt sortiment av LD vapes har nu 30% rabatt! Och det är inte allt, våra LD vapes har också fått en ansiktslyftning med helt nya, fräscha och färgglada förpackningar. Varje drag kommer nu att ge dig en härlig fredagskänsla, varje dag i veckan. Det är det perfekta tillfället att prova våra nya smaker eller uppdatera din favorit vape.

20% Rabatt på alla Heros produkter – Ge dig själv en hjältestund 😉

För de som föredrar Heros produkter, har vi också något speciellt för er. Under Black Week kan du njuta av 20% rabatt på hela vårt Heros-sortiment. Oavsett om du är en erfaren vapare eller nybörjare, kommer du att hitta något som passar din smak och stil. Ge dig själv en hjältestund och upplev kraften i våra Hero produkter till ett oslagbart pris.

Nedsatta priser på alla THCP och HHCO Produkter under Black Friday!

Hela vårt sortiment av THCP och HHCO produkter har nedsatta priser denna vecka. Det är ett perfekt tillfälle att utforska det utökade sortimentet och prova något nytt. Vi är övertygade om att du kommer att hitta dina favoriter och kanske upptäcka några nya pärlor som kommer att göra din vape-upplevelse ännu mer unik.

Skynda Dig – Erbjudandena gäller endast under Black Week!

Så gänget, tveka inte! Skynda dig att dra nytta av dessa fantastiska erbjudanden innan de försvinner.

Allt för denna gången! Glöm inte, spendera black friday hos oss för dina THCP produkter till otroligt j*vla bra priser!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.