Här är veckans kn rk tweets

Här är veckans kn*rk-tweets!

”Det är dags att vara nykter någon vecka”, skriver användaren ”JoakimDenAndra” på X, före detta Twitter. Här listar Lustgasdirekten de skönaste knark-inläggen som publicerats i veckan som gått.

Varken kändisar, luffare eller medelklass kan undgå det deppiga höstmörkret. Kanske har du slut på röka? Eller har du slut på kontot och kan inte beställa nya vapes från Lustgasdirekten?

Under tiden det råder torka kan vi underhålla dig med några sköna tweets, eller vad inläggen nu heter på Elon Musks plattform X. Och framför allt är du inte ensam med att ta en liten paus från knarkandet.

”Nu har det varit mycket knark ett tag så det är dags att vara nykter någon vecka (haha). Cannabis räknas inte pga mitt normaltillstånd”, kommenterar ”JoakimDenAndra” på X.

Och det är inte bara Joakim som tar det lite piano med substanserna som Socialstyrelsen förmodligen har en och annan synpunkt om.

”Alltid bra med paus, iallfall med tjack, funkar bättre om man laddar upp dopamin nivåerna och inte kör sönder för mycket”, skriver användaren @FtRefan.

Men tongångarna låter inte likadant överallt. Användaren Tim Gustafsson lättar sitt hjärta offentligt. ”Jag måste erkänna att jag knarkar…… För lite”, skriver han.

Andra är inne på helt och hållet legala substanser. X-användaren ”johos9” undrar om inte ”Arboga 10,2 går bra?! Räknas väl som måltidsdryck?”.

Kanske har du noterat de långa köerna i centrala Stockholm inför öppningen av L*ko? Det var på grund av goodiebags som mängder av människor trotsade höstvädret och lydigt väntade på att butiken skulle öppna.

Tyvärr var det inte sådana goodiebags som X-användaren Olliver_Olsson hade hoppats på. ”Övernatta på plattan för goodiebag hos L*ko? Innehåller den ”knark” eller vad är det fråga om?” undrar han.

Veckans förmodligen bästa knarkinlägg kommer från användaren JohnHeuer94. Med rubriken ”När det luktar dödsknark från en lägenhet” berättar han en fiktiv historia som kanske inte ligger allt för långt ifrån verkligheten. Oavsett är det ett mycket läsvärt inlägg!

Kanske börjar du känna suget nu när alla pratar om ”knark”? Köp några av Lustagsdirektens vapes, det finns flera sorter – både HHC-O och THCP

Klicka här för att ta del av vårt sortiment!

Och du! Kom ihåg att beställer du av oss kan du vara säker på att du inte finansierar fel sorts klientel!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.