THCp   Den nya Svenska cannabinoiden

THCp – Den nya Svenska cannabinoiden?

Vad är THCp?

Tjena gänget!

Vi har nu hittat en ny cannabinoid som möjligtvis kan ersätta vår älskade HHC, nämligen THCp!
Denna fantastiska cannabinoid har möjligheten att ersätta HHC pga att ingen instans har lagt något beslut kring THCp, alltså fri rörlighet samt att det är en helt naturlig cannabinoid vilket vi har varit väldigt noga med från start. Vi kommer aldrig att sälja syntetiska cannabinoider, detta för ”spicesyndromet”, ingen ska känna sig osäker på vad som säljs eller köps.

För att berätta det grundläggande är THCp förkortningen för Tetrahydrocannabiphorol, den finns naturligt i cannabisplantan. Den upptäcktes 2019 och i samband med forskningen hittade även forskarna CBDp, denna är dock inte intressant i nuläget. THCp görs nu på ett CBD-isolat för att inte få med något D-8 eller D-9 THC.

Även om det är ytterst få som hört talas om THCp upptäcktes den faktiskt redan 2019 av italienska forskare, och har visat ha en potens utan dess like, 33gånger så potent som vanligt THC (Detta kommer såklart regleras i vapsen, no need to worry). Detta beror på THCp´s egenskap att binda till kroppens cannabinoidreceptorer, och studer har visat att THCp har en betydligt starkare affinitet för CB1-receptorer än THC.
Med det sagt beror styrkan såklart också på ålder, hälsotillstånd, mediciner metabolism mm, men med det vi vet kan man potentiellt se att THCp är 33 gånger starkare vid bindning av CB1 receptorer och 5-10 gånger starkare vid bindning av CB2 receptorer.

Vi håller nu på att hitta leverantör och producent för denna fantastiska nyhet som vi hoppas och tror kan ersätta HHC.

Det finns som i alla fall mycket mer att lära sig om cannabinoider och THCp för att se dennes exakta egenskaper och potentiella bieffekter. Vi rekommenderar en rejäl google insats för att rota lite själva!

Stay tuned genom vårat nyhetsbrev!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du automatiskt detta.