• Allt vårt THCH, THCB och CBD skickas från Sverige
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Swish
THCH och THCB Vape och godis - Fri frakt över 500 SEK

MAESTRO CONES FILTER | RAW

MAESTRO CONES FILTER från RAW. Dessa är klassiskt rundade RAW filtertips tillverkade av en blandning av hampa och bomull, känd som Hemptton. Köp dom hos Sverig

  • 16 kr
I lager.

MAESTRO CONES FILTER | RAW

Skapade för den specifika typen av rökare med aptit för smaker är Raw Maestro Cone Tips tillverkade med vårt mjukare texturerade papper som har perforeringar för extra stöd och skurna längre för att göra konstrullning enklare än någonsin. Dessa är klassiska RAW filtertips tillverkade av en blandning av hampa och bomull, känd som Hemptton. Den extra stora Maestro-utgåvan har en bananform och perforerat papper, vilket gör det enkelt att vika i sicksack-mönster och är speciellt utformat för koner. Med RAW:s dedikation till kvalitet och användarvänlighet blir varje röktillfälle en smidig och njutbar upplevelse.


Specifikationer:

  • Storlek - 25 x 95 mm


Sedan sitt grundande på 90-talet har RAW vuxit till att bli möjligen världens mest omtyckta tillverkare av rullpapper och röktillbehör. Varje RAW-papper består av en unik blandning av pappers- och hampafibrer, helt fri från tillsatser, vilket ger pappret dess karakteristiska bruna färg. En av dess kännetecken är den ikoniska vattenstämpeln i sicksack-mönster, vilket inte bara förhindrar att olja och tjära dras ner mot filtret utan även säkerställer en jämn förbränning av pappret.

RAW:s rullpapper är konsekvent 100% fritt från klorin, GMO, gluten och innehåller inga animaliska produkter, vilket gör dem helt lämpliga för veganer. För att ytterligare stärka sitt åtagande för hållbarhet tillverkas dessa papper även i fabriker som drivs helt och hållet av vindkraft. Med RAW är varje drag inte bara en rökupplevelse utan också ett steg mot en mer miljövänlig och ansvarsfull rökning.


M3B Batteri - 510 | CCELL

249 kr 189 kr

3-delad grinder | 60mm

99 kr

Rullare | RAW

249 kr